| Facts | |
|
+7anchii00 dezdemona Vanessa Fan Miss Jenny Lulu.Disco.Doll SLB Arnela Rihanna Fan 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Rihanna Fan Admin
Broj postova : 154 Age : 32 Location : Umag-Cro Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Facts sub ruj 15, 2007 10:15 pm | |
| Cijelu Biografiju još nisam pronašla na Hrvatskom
Ime i Prezime : Rihanna Fenty (Robyn Rihanna Fenty) Datum i mjesto rođenja: 20 Veljača 1988 Saint Michael,Barbados Hroskop: Riba Visina: 175cm Najbolji prijatelji: Melissa i Leandra Roditelji: otac Ronald i majka Monica Braća i sestre: dva brata - 9 i 15 godina ( Rajad, Rorrey )
Prvi CD koji je kupila: singl "Waiting to exhale" Najdraži film: "Napoleon Dynamite" Ljubimci: pas Marley i kornjača Hobby: shopping =) Najbolji pjevači: Beyonce Knowles,Alicia Keys, Mariah Carey, Whitney Houston Najljepša boja: Zelena Najbolji glumci: Terrence Howard and Denzel Washingto, Jessica Alba i Halle Berry Favourite entertainer: Beyoncé Favourite dessert: Cheesecake ili chocolate ice cream Naj TV show: Entourage | |
|
| |
SLB Arnela Najveći fan
Broj postova : 121 Registration date : 16.09.2007
| Naslov: Re: Facts ned ruj 16, 2007 5:37 pm | |
| - Rihanna Fan je napisao/la:
- Cijelu Biografiju još nisam pronašla na Hrvatskom
Ime i Prezime : Rihanna Fenty (Robyn Rihanna Fenty) Datum i mjesto rođenja: 20 Veljača 1988 Saint Michael,Barbados Hroskop: Riba Visina: 175cm Najbolji prijatelji: Melissa i Leandra Roditelji: otac Ronald i majka Monica Braća i sestre: dva brata - 9 i 15 godina ( Rajad, Rorrey )
Prvi CD koji je kupila: singl "Waiting to exhale" Najdraži film: "Napoleon Dynamite" Ljubimci: pas Marley i kornjača Hobby: shopping =) Najbolji pjevači: Beyonce Knowles,Alicia Keys, Mariah Carey, Whitney Houston Najljepša boja: Zelena Najbolji glumci: Terrence Howard and Denzel Washingto, Jessica Alba i Halle Berry Favourite entertainer: Beyoncé Favourite dessert: Cheesecake ili chocolate ice cream Naj TV show: Entourage cool | |
|
| |
Rihanna Fan Admin
| Naslov: Re: Facts ned ruj 16, 2007 5:53 pm | |
| - SLB Arnela je napisao/la:
- cool
cool?? | |
|
| |
Lulu.Disco.Doll Multi fan
Broj postova : 53 Registration date : 16.09.2007
| Naslov: Re: Facts ned ruj 16, 2007 10:52 pm | |
| LOL cool Rajad, Rorrey & Rihanna (tj. Robyn) svi su sa R | |
|
| |
Miss Jenny Početni fan
Broj postova : 11 Registration date : 16.09.2007
| Naslov: Re: Facts pon ruj 17, 2007 11:42 am | |
| | |
|
| |
Vanessa Fan Fan
Broj postova : 20 Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Facts pon ruj 17, 2007 11:51 am | |
| Da Robyn Rihanna, Rajad..lol | |
|
| |
dezdemona Početni fan
Broj postova : 16 Registration date : 17.09.2007
| Naslov: Re: Facts pon ruj 17, 2007 3:43 pm | |
| Ma sve jedno sto nisi pronasla uglavnom sve znamo.Evo sta ja znam: Rihanna je još odmalena volela da peva ali nije imala baš nekih prilika da se u tome pokaže.Pevala je pred ogledalom u kući držeći četku kao mikrofon,čak su joj i komšije govorile da se utiša.Ipak,Rihanna misi da im je sada drago što je postala zvezda... Kada je trebalo da potpise ugovor za izdavačku kuću Jay Z-ja nije mogla da veruje.Kaže da su joj ruke drhtale dok je potpisivala mnogo nekakvih papira.Zbog Jay Z ,Rihanna je morala da odbije još 10 velikih izdavačkih kuća. Potpisala je ugovor na čak 6 albuma. ''Nisam mogla da verujem da svi ovi veliki ljudi odjednom žele da pevam za njih!Bilo je sve kao u nekom snu!Volim svoj posao!'' Ipak,u jednom trenutku,Rihanna kao da je posustala.Kaže da su joj u tom periodu najviše nedostajala ostrva Barbados,plaže,sunce,palme,njeni stari prijatelji,porodica... Bilo je dana kada je samo ležala na podu hotelske sobe (to uvek radi kako bi se smirila) ,i čekala neki novi posao. Ipak,sada ponovo kao da se sve sredilo,Rihanna i dalje peva,ne gubi volju,i i dalje nas oduševljava sve novim i novim hitovima. crkoh | |
|
| |
anchii00 Najveći fan
Broj postova : 123 Age : 31 Location : Hrvatska Registration date : 16.09.2007
| Naslov: Re: Facts pon ruj 17, 2007 4:03 pm | |
| super jon je biografija... | |
|
| |
Miss Fenty Najveći fan
Broj postova : 203 Age : 30 Location : Nustar- Croatia Registration date : 17.09.2007
| Naslov: Re: Facts pon ruj 17, 2007 4:40 pm | |
| - SLB Arnela je napisao/la:
- Rihanna Fan je napisao/la:
- Cijelu Biografiju još nisam pronašla na Hrvatskom
Prvi CD koji je kupila: singl "Waiting to exhale" Najdraži film: "Napoleon Dynamite" Ljubimci: pas Marley i kornjača Hobby: shopping =) Najbolji pjevači: Beyonce Knowles,Alicia Keys, Mariah Carey, Whitney Houston Najljepša boja: Zelena Najbolji glumci: Terrence Howard and Denzel Washingto, Jessica Alba i Halle Berry Favourite entertainer: Beyoncé Favourite dessert: Cheesecake ili chocolate ice cream Naj TV show: Entourage cool Da, cool??? | |
|
| |
Miss Fenty Najveći fan
Broj postova : 203 Age : 30 Location : Nustar- Croatia Registration date : 17.09.2007
| Naslov: Re: Facts pon ruj 17, 2007 4:41 pm | |
| - dezdemona je napisao/la:
- Ma sve jedno sto nisi pronasla uglavnom sve znamo.Evo sta ja znam:
Rihanna je još odmalena volela da peva ali nije imala baš nekih prilika da se u tome pokaže.Pevala je pred ogledalom u kući držeći četku kao mikrofon,čak su joj i komšije govorile da se utiša.Ipak,Rihanna misi da im je sada drago što je postala zvezda... Kada je trebalo da potpise ugovor za izdavačku kuću Jay Z-ja nije mogla da veruje.Kaže da su joj ruke drhtale dok je potpisivala mnogo nekakvih papira.Zbog Jay Z ,Rihanna je morala da odbije još 10 velikih izdavačkih kuća. Potpisala je ugovor na čak 6 albuma. ''Nisam mogla da verujem da svi ovi veliki ljudi odjednom žele da pevam za njih!Bilo je sve kao u nekom snu!Volim svoj posao!'' Ipak,u jednom trenutku,Rihanna kao da je posustala.Kaže da su joj u tom periodu najviše nedostajala ostrva Barbados,plaže,sunce,palme,njeni stari prijatelji,porodica... Bilo je dana kada je samo ležala na podu hotelske sobe (to uvek radi kako bi se smirila) ,i čekala neki novi posao. Ipak,sada ponovo kao da se sve sredilo,Rihanna i dalje peva,ne gubi volju,i i dalje nas oduševljava sve novim i novim hitovima.
crkoh Ja isto pjevam njene pjesme pred ogledalom sa cetkom u ruci...Ili kad se tusiram ili kupam... | |
|
| |
Miss Fenty Najveći fan
| Naslov: Re: Facts pon ruj 17, 2007 4:41 pm | |
| | |
|
| |
anchii00 Najveći fan
Broj postova : 123 Age : 31 Location : Hrvatska Registration date : 16.09.2007
| Naslov: Re: Facts pon ruj 17, 2007 6:43 pm | |
| | |
|
| |
Rihanna Fan Admin
| Naslov: Re: Facts pon ruj 17, 2007 9:16 pm | |
| | |
|
| |
Lulu.Disco.Doll Multi fan
Broj postova : 53 Registration date : 16.09.2007
| Naslov: Re: Facts pon ruj 17, 2007 9:57 pm | |
| | |
|
| |
dezdemona Početni fan
Broj postova : 16 Registration date : 17.09.2007
| Naslov: Re: Facts čet ruj 20, 2007 10:54 pm | |
| da | |
|
| |
Tina Fan
Broj postova : 21 Age : 33 Location : Rijeka, Hrvatska Registration date : 15.10.2007
| Naslov: Re: Facts pon lis 15, 2007 3:30 pm | |
| | |
|
| |
Shakira 4ever Najveći fan
Broj postova : 119 Age : 29 Location : Split,Hrvatska Registration date : 12.12.2007
| Naslov: Re: Facts sri pro 12, 2007 5:19 pm | |
| pa dobro to je tu napisano u kraćin crtama, ono najjednostavnije i glavno!! | |
|
| |
Rihanna_girl_14 Početni fan
Broj postova : 18 Age : 30 Location : spit Registration date : 31.12.2007
| Naslov: Re: Facts ned sij 13, 2008 6:37 pm | |
| beyonce je stvarno najveca glupacaaa.....ja mislin da e svako mrzi...stvarno ....jadan jay-z..hehe...u jednon clanku je pisalo beyonce"izjeda me ljubomora"..ja bi se stvarno sramila to napisat | |
|
| |
Shakira 4ever Najveći fan
Broj postova : 119 Age : 29 Location : Split,Hrvatska Registration date : 12.12.2007
| Naslov: Re: Facts sri sij 30, 2008 7:58 pm | |
| - Rihanna_girl_14 je napisao/la:
- beyonce je stvarno najveca glupacaaa.....ja mislin da e svako mrzi...stvarno ....jadan jay-z..hehe...u jednon clanku je pisalo beyonce"izjeda me ljubomora"..ja bi se stvarno sramila to napisat
i meni je ona glupa jer kopira sve šta stigne... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Facts | |
| |
|
| |
| Facts | |
|